Μας ελάτε σε επαφή με
sarah

Τηλεφωνικό νούμερο : 18823215281

WhatsApp : +8618823215281

Γραμμή Παραγωγής

η Co. τεχνολογίας προσεύχομαι-MED, ΕΠΕ, είναι μια συλλογή της έρευνας, της ανάπτυξης, της παραγωγής και των πωλήσεων που ο ιατρικός συνδετήρας καλωδίων στην ολοκλήρωση των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας, είναι μέρη ιατρικά ηλεκτρονικά οργάνων και υλικοί προμηθευτές, τα προϊόντα περιλαμβάνουν το μίας χρήσης κορεσμό οξυγόνου αίματος σφυγμού ελέγχων, ο επαναλαμβανόμενο αισθητήρας κορεσμού οξυγόνου σφυγμού και ecg το καλώδιο μολύβδου ελέγχου, η μηχανή 12 ηλεκτροκαρδιογραφημάτων καλώδιο μολύβδου, το tieline οξυγόνου αίματος, ecg/το καλώδιο σύνδεσης κηδεμονίας και το καλώδιο μολύβδου διάσπασης, έλεγχος θερμοκρασίας, με ένα καλώδιο αισθητήρων πίεσης, συνδέσεις μανσετών πίεσης του αίματος, προϊόντα πωλούνται και τις δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περισσότερες από 60 χώρες και οι περιοχές, κέρδισαν το γενικούς υψηλούς έπαινο και την εμπιστοσύνη πελατών.
Από της επιχείρησης τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στο multi-parameter όργανο ελέγχου, oximetry, μηχανή ηλεκτροκαρδιογραφημάτων, δυναμικό HOLTER ecg, eeg, Β υπερηχητικό, η προδιαγραφή προϊόντων ροδών κ.λπ. είναι πλήρης, μπορεί συμβατό σύστημα με τα περισσότερα εισαγωγή και εσωτερικά πρότυπα, και να παρέχει τις υπηρεσίες OEM/ODM για τους πελάτες.

 


Όραμα επιχείρησης: για να γίνει οι κατασκευαστές εξαρτημάτων παγκόσμιων καλύτεροι ιατρικοί οργάνων.

 

Αποστολή επιχείρησης: για τα αξιόπιστα σφαιρικά εξαρτήματα ιατρικού εξοπλισμού, που γίνονται να παρέχει τις σημαντικές συνεισφορές για τη ανθρώπινη ζωή και την υγεία.

 

Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

 

 

OEM / ODM

Συλλέξαμε μια ομάδα επαγγελματικών και τεχνικών μηχανικών που έχουν ασχοληθεί με το ιατρικό εξοπλισμό με την εμπειρία πολλών ετών. Μπορούμε να παρέχουμε στα ιατρικές ηλεκτρονικές μέρη και τις προμήθειες εξοπλισμού, από το σχεδιασμό στη διαδικασία παραγωγής την περιεκτική λύση για τους πελάτες μας, για να χτίσουμε τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα με την υψηλή ποιότητα. Μπορούμε επίσης να δεχτούμε το cOem και την επεξεργασία ODM. Shenzhen Pray-med Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0