Μας ελάτε σε επαφή με
sarah

Τηλεφωνικό νούμερο : 18823215281

WhatsApp : +8618823215281

Αφότου η τιμή εμπορίου που εξατμίζεται από 230 δισεκατομμύρια, ιατρικό λι Xiting Mindray είναι ακόμα το «πλουσιότερο άτομο στη Σιγκαπούρη»

May 19, 2022

Η τρίχρονη επιδημία έχει αλλάξει την οικολογία πολλών βιομηχανιών, και έχει αλλάξει επίσης το χάρτη πλούτου στον πλούσιο κατάλογο. Παραδείγματος χάριν, Zhang Yong και η σύζυγός του, οι προϊστάμενοι Haidilao, έπεσαν στην κορυφή του πλουσιότερου ατόμου της Σιγκαπούρης πέρυσι, και αντικαταστάθηκαν από το λι Xiting, ο ιδρυτής του «ιατρικού εξοπλισμού Mao» Mindray ιατρικό (300670.SZ), ο πρωταγωνιστής Ji σήμερα.

 

Όχι μόνο ότι, με το μισό του Μαΐου, οι ετήσια εκθέσεις του περισσότερου α-μεριδίου απαρίθμησαν οι επιχειρήσεις έχουν αποκαλυφθεί. Στον κατάλογο απαριθμημένης ανταμοιβής προέδρου επιχείρησης, το λι Xiting ταξινομεί πρώτα, με έναν ετήσιο μισθό 25,3349 εκατομμύρια yuan.

 

Στην πραγματικότητα, με την ιατρική απόδοση Mindray και μια τιμή εμπορίου σχεδόν 400 δισεκατομμύρια yuan, το επίπεδο μισθών λι Xiting δεν αξίζει μια αναστάτωση περίπου. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία εκθέσεων, το ιατρικό συνολικό εισόδημα Mindray το 2021 θα είναι 25,27 δισεκατομμύρια yuan, μια ετήσια αύξηση 20,18% το καθαρό κέρδος αποδοτέο στο γονέα είναι 8,002 δισεκατομμύρια yuan, μια ετήσια αύξηση 20,19%.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αφότου η τιμή εμπορίου που εξατμίζεται από 230 δισεκατομμύρια, ιατρικό λι Xiting Mindray είναι ακόμα το «πλουσιότερο άτομο στη Σιγκαπούρη»  0

/01 /What κάνει την άνοδο του «mao ιατρικής» εξαρτάται από;

Το τρέχον διοικητικό ύφος μιας επιχείρησης είναι συχνά αδιάσπαστο από την επιτυχή εμπειρία των ιδρυτών του, όπως είναι Mindray ιατρικό.

 

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, το λι Xiting, που ήταν 40 χρονών τότε, πήρε Xu κρεμά, Cheng Minghe και άλλα για να αφήσει Shenzhen Anke, που είναι γνωστό ως «Στρατιωτική Ακαδημία Whampoa» για τον εσωτερικό ιατρικό εξοπλισμό, και ιδρυμένο Mindray ιατρικό.

 

Καταρχάς, Mindray, που δεν είχε κανένα ίδρυμα, θα μπορούσε μόνο να συμμετέχεται στην αντιπροσωπεία του ξένου ιατρικού εξοπλισμού, αλλά μετά από να συσσωρεύσει μερικά κεφάλαια, λι Xiting, που γεννήθηκε στην τεχνολογία, καθορίστηκε για να πάρει το δρόμο της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης. Εντούτοις, η έρευνα και η ανάπτυξη των ιατρικών συσκευών έχουν τις μεγάλες απαιτήσεις για τις επενδύσεις κεφαλαίου. Η επιχείρηση πέρασε μιά φορά οικονομικές δυσκολίες και στηρίχθηκε στην κυβέρνηση Shenzhen για να έρθει προς τα εμπρός να υπερνικήσει τις δυσκολίες.

Από τότε, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης των Αναπτυξιακών Ταμείων έρευνας και, το 1994, όταν ήταν η εγχώρια βιομηχανία κεφαλαίου επιχειρηματικού κινδύνου στον ανερχόμενο, το λι Xiting πήγε σε Γουώλ Στρητ να συλλέξει τα κεφάλαια και έλαβε επιτυχώς 2 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια του κεφαλαίου επιχειρηματικού κινδύνου. Αυτό έχει βελτιώσει τις διεθνείς ιδέες οράματος και ανάπτυξης Mindray.

 

Το πρώτο προϊόν που αναπτύσσεται από Mindray Medical είναι «όργανο ελέγχου κορεσμού οξυγόνου αίματος ενιαίος-παραμέτρου». Εκείνη τη στιγμή, αυτό το προϊόν δεν ήταν σημαντικό έναντι των ξένων προϊόντων, και Mindray ήταν ακόμα ένα νέο εμπορικό σήμα με την περιορισμένη ανταγωνιστικότητα. Κατά συνέπεια, Mindray ιατρικό επέλεξε να αρχίσει από τις πόλεις χαμηλός-σειρών, που παίρνουν την υψηλή απόδοση δαπανών ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του, και «που περιβάλλουν τις πόλεις από τις αγροτικές περιοχές», και κέρδισε βαθμιαία μια σταθερή βάση.

 

Από τότε, αν και η ανάπτυξη Mindray ιατρική είχε τις συστροφές και τις στροφές, η έννοια πυρήνων της ανάπτυξης επιχείρησης της επιχείρησης έχει καθοριστεί και έχει υιοθετηθεί μέχρι τώρα.

 

Κατ' αρχάς, επιμείνετε self-development και να είστε πρόθυμος να επενδύσει τα χρήματα. Τα τελευταία χρόνια, οι δαπάνες Ε&Α Mindray έχουν αποτελέσει για 10% του συνολικού εισοδήματός της, και οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι επάνω από τους διψήφιους. Το 2020 και το 2021, οι ρυθμοί ανάπτυξης θα φθάσουν σε 27,54% και 35,03%, αντίστοιχα, υπερβαίνοντας την αύξηση εισοδήματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αφότου η τιμή εμπορίου που εξατμίζεται από 230 δισεκατομμύρια, ιατρικό λι Xiting Mindray είναι ακόμα το «πλουσιότερο άτομο στη Σιγκαπούρη»  1

Δεύτερον, κάνετε τη καλή χρήση της κύριας λειτουργίας να ενισχυθεί η επιχείρηση να αναπτυχθεί. Αυτό είναι εμφανές από το γεγονός ότι Mindray ιατρικό απαριθμώ στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2006. Από τότε, Mindray ιατρικό έχει λειτουργήσει μια σειρά συγχωνεύσεων και αποκτήσεων, που βασίζεται σπου ένα ευρύ φάσμα των σχεδιαγραμμάτων προϊόντων και οι τεχνολογικές σημαντικές ανακαλύψεις έχουν επιτευχθεί.

 

Τρίτον, συνεχίστε να προωθείτε τη στρατηγική «τις πόλεις από τις αγροτικές περιοχές», από την Κίνα στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, Mindray ιατρικό έχει καθιερώσει σταθερά τη θέση του ως εσωτερικό ηγέτη και κινείται από εσωτερικό προς διεθνή. Αυτή η τάση προωθήθηκε γρήγορα στο πρώτο στάδιο του ξεσπάσματος λόγω του κύματος στην ξένη απαίτηση.

 

Εν προκειμένω, λι Xiting μόλις ειπωθεί: «Βγάζει ότι μερικά από τα τοπ νοσοκομεία στη δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική σπου δεν θα μπορούσαμε να πάμε έχουν εισαχθεί μέσω αυτής της επιδημίας.»

Εντούτοις, κρινοντας από τη ετήσια έκθεση του 2021, η ιατρική εσωτερική επιχείρηση Mindray αποτέλεσε 60%, και αυτή η αναλογία ήταν 52,84% στην ίδια περίοδο το 2020. Αντίθετα, η διεθνής επιχειρησιακή αύξηση Mindray φαίνεται το 2021 να είναι λιγότερο από ιδανική, με την αναλογία που ελαττώνεται από 47,16% σε 39,61%.

Επομένως, εάν Mindray ιατρικό μπορεί να κερδίσει μια σταθερή βάση στη διεθνή αγορά μέσω της επιδημίας εξετάζεται αυτήν την περίοδο από την αγορά.

 

Στην πραγματικότητα, όχι μόνο στη διεθνή αγορά, αλλά και στον έλεγχο των εσωτερικών επιδημικών ευκαιριών και το «ξίφος Damocles» στη συγκεντρωμένη προμήθεια, οι οποίες έχουν προσθέσει επίσης πολλή αβεβαιότητα στο μέλλον Mindray ιατρικό. Ποια είναι η συγκεκριμένη κατάσταση; Αρχίζει με τις τρεις κύριες επιχειρήσεις Mindray ιατρικές.

 

/το /High-τέλος 02 πρέπει ακόμα να σπάσει κατευθείαν

Η ιατρική κύρια επιχείρηση Mindray διαιρείται σε τρία μέρη, δηλαδή πληροφορίες και υποστήριξη ζωής, τεχνητή διάγνωση (IVD) και ιατρική απεικόνιση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αφότου η τιμή εμπορίου που εξατμίζεται από 230 δισεκατομμύρια, ιατρικό λι Xiting Mindray είναι ακόμα το «πλουσιότερο άτομο στη Σιγκαπούρη»  2

Για να το βάλουν απλά, τα προϊόντα στον τομέα των πληροφοριών και της υποστήριξης ζωής περιλαμβάνουν κυρίως τα όργανα ελέγχου, τις μηχανές αναισθησίας, τους εξαεριστήρες, κ.λπ. τα προϊόντα στον τομέα της τεχνητής διάγνωσης περιλαμβάνουν κυρίως την ανίχνευση κυττάρων αίματος, τη βιοχημική ανάλυση και την ανίχνευση, chemiluminescence immunoassay, κ.λπ. τα κύρια προϊόντα στον τομέα της ιατρικής απεικόνισης περιλαμβάνουν: Χρώμα Doppler, MRI, υπέρηχος, κ.λπ.

 

Η ετήσια έκθεση του 2021 δείχνει ότι το εισόδημα πληροφοριών και υποστήριξης ζωής έφθασε 11,153 δισεκατομμύρια σε yuan, μια ετήσια αύξηση 10,92%, αποτελώντας 44,14% του εισοδήματος η τεχνητή διαγνωστική επιχείρηση επέτυχε το εισόδημα 8,449 δισεκατομμύρια yuan, μια ετήσια αύξηση 27,13%, που αποτελεί 33,43% η ιατρική απεικόνιση επέτυχε το εισόδημα 5,426 δισεκατομμύρια yuan, μια ετήσια αύξηση 29,31%, αποτελώντας 21,47%.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αφότου η τιμή εμπορίου που εξατμίζεται από 230 δισεκατομμύρια, ιατρικό λι Xiting Mindray είναι ακόμα το «πλουσιότερο άτομο στη Σιγκαπούρη»  3

 

Από την αύξηση των κύριων προϊόντων, μπορεί να δει ότι ο λόγος για τη χαμηλή αύξηση του τμήματος πληροφοριών και υποστήριξης ζωής επηρεάζεται από την αργόστροφη αύξηση των οργάνων ελέγχου.

 

Κάτω από την ηγεσία του λι Xiting, το ιατρικό πρώτο μόνος-αναπτυγμένο προϊόν Mindray ήταν όργανο ελέγχου. Από τότε, χάρι στην απόκτηση της παλαιάς αμερικανικής επιχείρησης Datascope το 2008, Mindray έχει επιτύχει το πρώτο μερίδιο εγχώριας αγοράς και το τρίτο διεθνές επίπεδο στον τομέα των οργάνων ελέγχου, και είναι ο αντιπρόσωπος Mindray στον τομέα των προϊόντων υψηλών σημείων.

 

Εντούτοις, η αύξηση οργάνων ελέγχου είναι αυτήν την περίοδο στάσιμη, και ο λόγος για αυτό είναι ότι η αγορά έχει περιορίσει το δωμάτιο για την αύξηση. Από το 2009 ως το 2019, το εσωτερικό ποσοστό διείσδυσης που αυξάνονται μόνο από 20% σε 30%, και το ανώτατο όριο είναι προσιτά.

Τα περισσότερα προϊόντα υψηλών σημείων έχουν τη χειρότερη αύξηση, η οποία πρέπει να ειπωθεί για να είναι ένας πονοκέφαλος για Mindray ιατρικό.

 

Στην πραγματικότητα, μεταξύ των τριών σημαντικών επιχειρήσεων, το μέγεθος αγοράς στον τομέα των τεχνητών διαγνωστικών είναι το εντυπωσιακότερο και το ανώτατο όριο είναι επίσης το υψηλότερο. Σύμφωνα με τα δημόσια στοιχεία, η παγκόσμια τεχνητή αγορά διαγνωστικών άξιζε το 2019 US$71.4 δισεκατομμύριο (περίπου RMB 500 δισεκατομμυρίων), διατηρώντας έναν σύνθετο ρυθμό ανάπτυξης 4,87% από το 2014 ως το 2019. Μεταξύ τους, τα φωταυγή αντιδραστήρια είναι τα εντυπωσιακότερα.

 

Εντούτοις, ιατρικός Mindray που αρχίζουν αργά σε αυτόν τον τομέα και που προωθούνται το πρώτο chemiluminescence του immunoassay σύστημα το 2013, που χάνει το πλεονέκτημα πρώτος-μετακινούμενών του. Αυτή τη στιγμή, 80% της εσωτερικής chemiluminescence αγοράς καταλαμβάνεται από τους τέσσερις ξένους γίγαντες (Roche, Abbott, Siemens, και Beckman), και το υπόλοιπο της αγοράς κατανέμεται με τις εσωτερικές επιχειρήσεις όπως οι ιατρικές, νέες βιομηχανίες Mindray, και η βιολογία Antu.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αφότου η τιμή εμπορίου που εξατμίζεται από 230 δισεκατομμύρια, ιατρικό λι Xiting Mindray είναι ακόμα το «πλουσιότερο άτομο στη Σιγκαπούρη»  4

 

Φυσικά, αν και Mindray ιατρικό μπήκε στην αγορά αργά, έχει αναπτυχθεί γρήγορα με τα πλεονεκτήματα καναλιών της. Προκειμένου να ελεγχθούν οι δαπάνες και να βελτιωθούν τα περιθώρια μικτού κέρδους, Mindray ιατρική επίσης επίκτητη Αϊτή βιολογική, ο προς τα πάνω προμηθευτής πρώτης ύλης του σφαιρικού τεχνητού διαγνωστικού κεφαλιού, με 4 δισεκατομμύρια yuan σε μετρητά πέρυσι.

 

Μπορεί να δει ότι Mindray ιατρικό είναι φιλόδοξο στον τομέα των τεχνητών διαγνωστικών, προσπαθώντας να ξαναδιπλώσει την πορεία ανάπτυξης των οργάνων ελέγχου στο παρελθόν.

 

Εντούτοις, οι χρόνοι έχουν αλλάξει, και αν και το λι Xiting έχει μεταναστεύσει στη Σιγκαπούρη, η επιχείρηση δεν μπορεί ακόμα να δραπετεύσει τις θύελλες της εγχώριας αγοράς.

 

Στις 30 Ιουλίου 2021, υπήρξαν φήμες της συγκεντρωμένης προμήθειας του ιατρικού εξοπλισμού σε Anhui, και Mindray βύθισε 8,44% εκείνη η ημέρα. Κατόπιν, στις 19 Αυγούστου, Anhui απελευθέρωσε τη «ανακοίνωση στη διαπραγμάτευση των διαπραγματεύσεων για τη συγκεντρωμένη προμήθεια των κλινικών οργάνων αντιδραστηρίων δοκιμής ιατρικών δημόσια στην επαρχία Anhui», παίρνοντας το προβάδισμα στο άνοιγμα της προμήθειας των επαρχιακών κλινικών αντιδραστηρίων δοκιμής σε μεγάλη ποσότητα. Η επόμενη μέρα, οι τεχνητές διαγνωστικές επιχειρήσεις βύθισαν στον πανικό, και Mindray ιατρικά βυθισμένα 17,05%, η μεγαλύτερη πτώση ενιαίος-ημέρας στις μετοχές Α της.

 

Η ιδιαίτερα προσδοκώμενη τεχνητή διαγνωστική επιχείρηση χύθηκε το κρύο νερό, και ο πανικός στην αγορά είναι κατανοητός. Στην πραγματικότητα, μακροπρόθεσμα, αν και η «συγκεντρωμένη προμήθεια» θα αραιώσει τα κέρδη, για Mindray, το οποίο είναι σε αδύνατη θέση στην αγορά, μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία για το να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση εισαγωγών.

 

Γενικά, τα ιατρικά μεμονωμένα προϊόντα Mindray ή οι τομείς έχουν αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα, αλλά στα πλαίσια της νέας εσωτερικής ιατρικής υποδομής, η γενική απαίτηση για τις ιατρικές συσκευές είναι ακόμα εκεί. Το Mindray, ως ηγέτης της εγχώριας βιομηχανίας, η γενική αύξηση απόδοσής του αναμένεται ακόμα για να συνεχιστεί. Από την προοπτική των επενδυτών, μετά από την αιχμηρή ρύθμιση, αυτό το μεγάλο άσπρο απόθεμα αλόγων του ιατρικού εξοπλισμού έχει χτυπήσει το κατώτατο σημείο;

 

 

/ 03/η τιμή εμπορίου 230 δισεκατομμυρίων έχουν εξατμίσει, και τα όργανα διστάζουν ακόμα

Στο τρέχον αργόστροφο περιβάλλον κεφαλαιαγορών, εάν συγκρίνεται με την ιατρική Hengrui, ο ηγέτης στα φαρμακευτικά αποθέματα, η απόδοση Mindray ιατρική, το «φαρμακευτικό όπλο», είναι μόλις αποδεκτή.

 

Από το στενό στις 17 Μαΐου, η ιατρική τιμή της μετοχής Mindray καθορίστηκε σε 302,8 yuan ανά μερίδιο, με μια συνολική τιμή εμπορίου περίπου 365 δισεκατομμύρια yuan. Έναντι του υψηλότερου σημείου 502 yuan ανά μερίδιο τον Ιούλιο πέρυσι, έχει μειωθεί από 39%, και η συνολική τιμή εμπορίου έχει εξατμίσει από περισσότερα από 230 δισεκατομμύρια yuan. Και η ιατρική Hengrui έπεσε από 97,23 yuan/μοιράζεται στα τρέχοντα 29,93 yuan/μοιράζεται, μια πτώση σχεδόν 70%.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αφότου η τιμή εμπορίου που εξατμίζεται από 230 δισεκατομμύρια, ιατρικό λι Xiting Mindray είναι ακόμα το «πλουσιότερο άτομο στη Σιγκαπούρη»  5

Στην πραγματικότητα, Mindray ιατρικό και η ιατρική Hengrui, ως ηγέτης του ιατρικού εξοπλισμού και ηγέτης των καινοτόμων φαρμάκων αντίστοιχα, μπορούν να έχουν τέτοια απόδοση, η οποία συσχετίζεται με τα χαρακτηριστικά των αντίστοιχων βιομηχανιών τους.

 

Η βιομηχανία ιατρικών συσκευών είναι διαφορετική από τη βιομηχανία φαρμάκων. Εάν το τελευταίο αναπτύσσει ένα νέο φάρμακο, η αύξηση απόδοσης που παρουσιάζεται από το είναι συχνά άμεση, παρουσιάζοντας σφυγμός-όπως επίδραση. Η βιομηχανία ιατρικών συσκευών όπου Mindray βρίσκεται είναι διαφορετική. Τα προϊόντα ιατρικών συσκευών έχουν συχνά μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Η αντικατάσταση του εξοπλισμού απαιτεί μια διαδικασία, και ο ρυθμός ανάπτυξης είναι αργός αλλά σχετικά σταθερός.

Σε Mindray ιατρικό, η αύξηση απόδοσής της τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή, και ο ρυθμός ανάπτυξης δεν είναι αργός. Στα πλαίσια ενός περισσότερο από έτους, η απόδοση είναι καλύτερη από τα παραδοσιακά ιατρικά αποθέματα αστεριών όπως η ιατρική Hengrui, το μάτι Aier, WuXi AppTec και η υψηλή τεχνολογία του Τσανγκ Τσαν.

 

Σε τελευταία ανάλυση, μια μακροπρόθεσμη σταθερή αύξηση απόδοσης περισσότερο από 20% αντιστοιχεί σε ένα δυναμικό PE περισσότερες από 40 φορές, το οποίο δεν είναι ακριβό.

 

Αφ' ετέρου, Mindray ιατρικό είναι η εστίαση της θεσμικής έρευνας τα τελευταία χρόνια, ειδικά ο αριθμός οργάνων υποδοχής έχει υπερβεί 3.000 για δύο διαδοχικά έτη, που ταξινομούν πρώτα στα α-μερίδια. Το στοιχείο δείχνει ότι περισσότερα από 550 όργανα έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατα την έρευνα για Mindray, και η προσοχή τους δεν έχει μικρύνει. Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί ότι αν και τα όργανα είναι ακόμα ενδιαφερόμενα, ο δείκτης μετοχής Mindray είναι ακόμα σε ένα προς τα κάτω κανάλι.

 

Η έρευνα είναι έρευνα, και πολλά όργανα φαίνονται πότε έρχεται στα πραγματικά χρήματα. Σε τελευταία ανάλυση, το τρέχον megatrend είναι γνωστό για να παραμένει γεμάτο με την αβεβαιότητα.

 

Με την πτώση της τιμής της μετοχής Mindray, καθαρή αξία λι Xiting που εξατμίζεται από περισσότερα από 35 δισεκατομμύρια yuan σε ένα έτος. Αλλά φαίνεται ανοικτότερος στις διακυμάνσεις του χρηματιστηρίου.

 

«Η λίστα είναι για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης, όχι για την παραγωγή των χρημάτων για τα άτομα,» εν λόγω λι Xiting.

 

Σε μια συνέντευξη με τα μέσα, το λι Xiting ήταν αισιόδοξο για την κύρια κατάσταση Mindray. «Δεν υπάρχει κανένα τραπεζικό δάνειο, και υπάρχουν σχεδόν μετρητά 20 δισεκατομμυρίων στον απολογισμό. Η κατασκευή των βάσεων της επιχείρησης είναι από μόνο του κεφάλαια.»

 

Αυτό μπορεί επίσης να είναι η βάση για τη συνεχή επένδυση Mindray στην έρευνα και την ανάπτυξη. Εντούτοις, κρινοντας από τα οικονομικά στοιχεία εκθέσεων, στο τέλος του πρώτου τριμήνου φέτος, το συνολικό νομισματικό κεφάλαιο της επιχείρησης ήταν 14,898 δισεκατομμύρια yuan, κάτω από 10,51% ετήσια. Στα τέλη του 2021, ήταν 15,361 δισεκατομμύρια yuan, μια ετήσια μείωση 3,17%, η πρώτη πτώση από τις μετοχές προσγείωσης Α.

 

Αυτή η τάση δεν φαίνεται να είναι τόσο αισιόδοξη όσο την απόδοση λι Xiting.

 

Φυσικά, γενικός, η ιατρική αύξηση απόδοσης Mindray είναι ακόμα σχετικά σταθερή, και έχει λίγους ανταγωνιστές στην εγχώρια αγορά. «Minray μαθαίνει Roche, και ολόκληρη η χώρα μαθαίνει ότι Mindray» δεν είναι κενή συζήτηση. Εντούτοις, αυτό παρουσιάζει επίσης από την πλευρά ότι Mindray ιατρικό, που έχει αυξηθεί μέσω των «περιβαλλουσών πόλεων από τις αγροτικές περιοχές», πρέπει ακόμα να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά εάν θέλει να κερδίσει αληθινά μια βάση στη διεθνή αγορά, για να αναπτύξει ειδικά περισσότερα προϊόντα υψηλών σημείων.

Με τις δεκάδες των δισεκατομμυρίων των μετρητών υπό εξέταση, τίποτα είναι δυνατό.

 

Αποκήρυξη: Το περιεχόμενο του άρθρου είναι για την αναφορά μόνο, οι πληροφορίες ή οι απόψεις που εκφράζονται στο άρθρο δεν αποτελούν οποιεσδήποτε συμβουλές επένδυσης και δεν αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ευθύνη για οποιεσδήποτε ενέργειες που λαμβάνονται λόγω της χρήσης αυτού του άρθρου.