Μας ελάτε σε επαφή με
sarah

Τηλεφωνικό νούμερο : 18823215281

WhatsApp : +8618823215281

2021 διεθνής έκθεση CMEF ιατρικού εξοπλισμού της Κίνας (φθινόπωρο)

September 6, 2021

το http://www.disposablespo2sensor.com/ ενημέρωσε: 06 του Σεπτεμβρίου, 2021

 

Εισαγωγή έκθεσης

Χρόνος έκθεσης: 13,2021 Οκτωβρίου - 16,2021 Οκτωβρίου

Ώρες έναρξης: 09:0018:00

Διεύθυνση έκθεσης: Περιοχή Baoan, διεθνή Συνθήκη Shenzhen και κέντρο έκθεσης

Ο θάλαμός μας: 3Q19

 

Η διεθνής έκθεση φθινοπώρου έκθεσης CMEF ιατρικού εξοπλισμού της Κίνας αναφέρεται ως φθινόπωρο ιατρικό EXPO. Κρατιέται δύο φορές το χρόνο. Η έκθεση πραγματοποιείται στο κέντρο εθνικών συνεδρίων και έκθεσης της Σαγκάη, το Πεκίνο, Chongqing, Qingdao και άλλες πόλεις. CMEF ιατρικό EXPO είναι πολύ επιδρόν στον κόσμο. Ισχυρή έκθεση ιατρικού εξοπλισμού.

 

CMEF ιδρύθηκε το 1979. Η 84η έκθεση CMEF το 2021 θα έχει μια περιοχή έκθεσης 300.000 τετραγωνικών μέτρων και περισσότερων από 5.000 εκθετών, μια πρωτοφανής κλίμακα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 διεθνής έκθεση CMEF ιατρικού εξοπλισμού της Κίνας (φθινόπωρο)  0

 

Το πεδίο των εκθεμάτων στην έκθεση CMEF ιατρικού εξοπλισμού της Κίνας περιλαμβάνει την ιατρική απεικόνιση, την ιατρική δοκιμή, τα τεχνητά διαγνωστικά, την ιατρική οπτική, την ιατρική ηλεκτρονική, την κατασκευή νοσοκομείων, έξυπνο ιατρικό, τις δεκάδες χιλιάδων τεχνολογίες και υπηρεσίες προϊόντων το σε ολόκληρο industrychain όπως τα έξυπνα φορετά προϊόντα.

 

Προκειμένου να δοθεί το πλήρες παιχνίδι στο ηγετικό ρόλο της ενσωματωμένης πλατφόρμας, ο διοργανωτής έχει προωθήσει innovatively περισσότερες από 30 συστάδες υπο--βιομηχανίας στην περιοχή έκθεσης τα τελευταία χρόνια, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το CT, το πυρηνικό μαγνητικό, λειτουργούν δωμάτιο, η μοριακή διάγνωση, POCT, η εφαρμοσμένη μηχανική αποκατάστασης, οι ενισχύσεις αποκατάστασης, και τα ιατρικά ασθενοφόρα. Εστίαση στην επίδειξη των πιό πρόσφατων επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων της βιομηχανίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 διεθνής έκθεση CMEF ιατρικού εξοπλισμού της Κίνας (φθινόπωρο)  1

 

Η έκθεση ιατρικού εξοπλισμού της Κίνας περιλαμβάνει δύο μέρη: έκθεση και φόρουμ. Μετά από περισσότερο από 40 έτη ανάπτυξης, έχει αναπτυχθεί σε έναν διεθνή ηγέτη καλύπτοντας την ολόκληρη αλυσίδα βιομηχανίας ιατρικού εξοπλισμού, ενσωματώνοντας την τεχνολογία προϊόντων, τις ενάρξεις νέων προϊόντων, το εμπόριο προμήθειας, την επικοινωνία εμπορικών σημάτων, τη συνεργασία επιστημονικής έρευνας, και τα ακαδημαϊκά φόρουμ. , Σφαιρικές περιεκτικές εκπαίδευση και κατάρτιση ενσωμάτωσης πλατφορμών υπηρεσιών Α.

 

Πεδίο εκθετών

Το cmef ιατρικό EXPO έχει την οργάνωση συνολικά 12 ειδικά περίπτερα θέματος:

 

1. Η ιατρική περιοχή απεικόνισης, η ιατρική οπτική περιοχή εξοπλισμού, και η ιατρική ηλεκτρονική περιοχή εξοπλισμού συλλέγουν την εσωτερική ακτινολογία, τον υπέρηχο, την πυρηνική ιατρική, τη χωνευτική ενδοσκόπηση, thoracolaparoscopy, hysteroscopy, urology, το αυτί, τη μύτη, και την ορθοπεδική λαιμού και άλλες γενικών εσωτερικών τεχνολογίες συστημάτων ενδοσκόπησης νέων και στους τομείς των σχετικών χειρουργικών οργάνων, του ενισχυτικού καθαρισμού και των προϊόντων απολύμανσης, των συστημάτων πληροφοριών, κ.λπ.,
Επίδειξη νέων προϊόντων.

 

2. Έξυπνη ιατρική περιοχή έκθεσης

 

3. Τεχνητή διαγνωστική ζώνη

 

4. Η περιοχή ελέγχου απολύμανσης και αντίληψης φέρνει τα εκθέματα όπως ο εξοπλισμός απολύμανσης, οι καθαρίζοντας τερματικοί σταθμοί ενδοσκοπίων, ο εξοπλισμός εφαρμοσμένης μηχανικής καθαρισμού, ο εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος, οι αισθαμένος δείκτες ελέγχου, καθώς επίσης και μια γενική λύση για το κέντρο ανεφοδιασμού απολύμανσης για ένα ευρύ φάσμα του ιατρικού εξοπλισμού.

 

5. Εκτός από τα παραδοσιακά μεγάλης αξίας αναλώσιμα και τα χαμηλής αξίας αναλώσιμα, η ιατρική περιοχή αναλωσίμων περιλαμβάνει επίσης transcatheter τις βαλβίδες interventional, interventional που οι βιολογικές βαλβίδες καρδιών, διακλαδίστηκαν αορτικά stent εμβόλια, στεφανιαίος φάρμακο-διαχωρισμός με εκχύλιση stents, ορθοπεδικά μοσχεύματα, και πλυσίματα φαρμάκων. Τα νέα προϊόντα όπως οι καθετήρες μπαλονιών και τα κοίλα φίλτρα αιμοδιάλυσης μεμβρανών ινών επιδεικνύονται.

 

6. Η αποκατάσταση και το περίπτερο θέματος εγχώριας περιποίησης συλλέγουν περισσότερους από 100 γνωστούς εσωτερικό και ξένες εταιρείες τη σε ολόκληρη αλυσίδα βιομηχανίας της θεραπείας αποκατάστασης, της εφαρμοσμένης μηχανικής αποκατάστασης, της αθλητικής αποκατάστασης, της εγχώριας ιατρικής περίθαλψης, των ενισχύσεων ευημερίας, και της κινεζικών διάγνωσης και της θεραπείας ιατρικής.

 

 

Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός που επιδεικνύει τα πιό πρόσφατα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα στην ιατρική βιομηχανία. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στο φθινόπωρο ιατρικό EXPO!